OR vergadering

woensdag 3 mei

Op 3 mei was de maandelijkse vergadering van de OR. Er is nog niemand gevonden die vanaf volgend jaar het voorzitterschap wil overnemen, maar ondertussen zijn er wel mogelijke kandidaten. Om het werk van de OR nog soepeler te laten verlopen, wordt gewerkt aan een ‘handleiding’ voor toekomstige OR-leden. We stellen ook vast dat de OR, zijn leden en het werk van de OR niet bij alle ouders bekend zijn. Daarom willen we meer aan ‘PR’ doen. Sinds de OR het beheer van de activiteitenbijdrage heeft overgenomen, wordt deze beter betaald. Daar zijn we heel blij over – het schoolreisje van de groepen 1 t/m 6 en het kamp van de groepen 7 en 8 kunnen volgens planning doorgaan. In voorbereiding op het schoolreisje wordt op 12 mei in de middag een ouderbijeenkomst georganiseerd. Hier kunnen ouders vragen stellen over het schoolreisje, maar ook informatie krijgen over de werkgroepen en de ‘verteltassen’. Verder is er gepraat over de verkeerssituatie rondom de school. Die is wat verbeterd doordat eindelijk de zebrapaden weer zijn aangelegd. Er is de mogelijkheid om bij de gemeente materiaal aan te vragen voor klaarovers, maar dit zou echt door ouders georganiseerd moeten worden. Ouders die hier belangstelling in hebben, kunnen contact opnemen met de OR-leden.


Reacties
Reactie: (Laura)
6-6-2017, 15:26
Beste Saskia, voor een voorzitter wordt nu iemand gekozen die bekend is met hoe de OR werkt. Als je interesse hebt om in de OR deel te nemen dan mag u dit aangeven bij de leerkracht van uw kind of mij een e-mail sturen. Mvg, Laura

Reactie: (Saskia)
24-5-2017, 16:31
Op welke manier is er bekend gemaakt dat er vraag is naar opvolging voor het voorzitterschap? Hoe had ik me kunnen opgeven?