Welkom op school

Beste ouders,

Onze start was rommelig, want de verbouwing was toch nog niet op alle punten klaar, maar inmiddels ziet u wel echt wat een opknapper dit is. Alle lokalen hebben nu het AirMaster tapijt, waardoor er overdag geen stof meer ronddwarrelt. Een hele verbetering, vooral voor de kinderen.

In de gangen ligt een zacht kunststoflaminaat. Beide vernieuwingen maken de school niet alleen mooier en schoner. Ook het geluid in de school is aangenamer, en wordt wat gedempt.

Met de nieuwe ruimtes beneden is het niet helemaal goed gegaan. Die hadden we anders bedoeld. Daarom moesten we ons even behelpen, en is vooral de teamkamer nog niet af. Maar u zult de ruimte, het licht en de doorkijk bij binnenkomst ongetwijfeld ook waarderen. Op dit moment worden de laatste stukjes van de gevel nog schoongemaakt, en dan is het gebouw  weer helemaal bij de tijd.

Op het schoolplein zijn we verlost van de wateroverlast. Geen grote moddervlakte meer, en een heerlijke grasmat met als extra ook nog een nieuw klimrek. Als dit gras de test doorstaat, hebben we eindelijk het plein dat we wilden.

In de agenda bij de 1e Nieuwsbrief ziet u ook dat het Primair Onderwijs nu echt gaat staken. Deze keer gaat het niet om een uurtje, maar een hele dag. Op donderdag 5 oktober zijn (bijna) alle basisscholen in Nederland dicht. Er is dan dus geen les. De Blokkenhut kan zorgen voor opvang van uw kind die dag. Meer informatie daarover volgt.